Regulament | Mod de obtinere | Promotii si discounturi

REGULAMENT SI CONDITII GENERALE

   1.1.Organizator SC TRANSMIXT SA Sibiu cu sediul in Sibiu, Str.Henri Coanda, Nr.12A, RO 791290, J32/148/1991.

1.2 Inscriere in program:
1.2.1.In programul de Fidelitate se poate inscrie orice persoana peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul scris al unui membru al familiei.
1.2.2.Cardul Bonus se emite gratuit oricarei persoane fizice care achizitioneaza legitimatii de calatorie din agentiile SC Transmixt SA Sibiu, in conditiile in care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Cardul este nominal si netransmisibil, reprezentantii organizatorului avand dreptul de a verifica validitatea acestuia. Cardul bonus se acorda clientului in agentie dupa momentul completarii si semnarii "Formularului de inscriere". Toate informatiile solicitate in formular sunt necesare (cele bifate sunt obligatorii). Fara completarea tuturor datelor in mod corect si lizibil nu se va putea face inregistrarea in baza de date.
1.2.3.SC TRANSMIXT SA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire al cardului.

1.3. Conditii de participare:
1.3.1.Cardul Bonus da dreptul titularului, la prezentarea acestuia, de a beneficia de toate promotiile si discounturile oferite de catre organizator conform datelor afisate de organizator pe site-ul sau: www.transmixt.ro. Cardul Bonus este valabil doar in agentiile SC Transmixt SA.
1.3.2. Discounturile nu se cumuleaza. Astfel, daca se aplica o reducere de pret pentru pensionari / persoane cu handicap / veretarni de razboi etc, conform prevederilor legale, nu se mai acorda discount sau promotii conform programului de fidelitate.
1.3.3. Nu se poate folosi Cardul Bonus in autobuze, pe traseu, din statiile unde nu exista agentii Transmixt.

1.4.Inlocuirea cardurilor:
1.4.1 In cazul in care Cardul Bonus este pierdut, furat sau deteriorat, participantul are dreptul la un nou card. TRANSMIXT are dreptul de a verifica daca inlocuirea este sau nu motivata.

1.5. Durata si incetarea programului
1.5.1. Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata. In cazul in care clientul nu realizeaza nici o tranzactie pe o perioada de 12 luni consecutive, cardul va fi dezactivat definitiv.
1.5.2. TRANSMIXT isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda acest program. In acest caz, detinatorii vor fi informati si nici un detinator nu va putea face nici un fel de recurs impotriva SC TRANSMIXT SA pentru nici un motiv. Nicio modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizatii detinatorului cardului.
1.5.3. SC TRANSMIXT SA poate dezactiva sau suspenda definitiv un Card Bonus in caz de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a programului de fidelitate.
SC TRANSMIXT SA este privat de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelizare. Cu toate acestea, in asemenea cazuri va face eforturi pentru remedierea lor pentru ca detinatorii sa poata beneficia in continuare de promotiile si dicounturile oferite.

1.6. Protectia datelor cu caracter personal.
1.6.1. SC TRANSMIXT SA prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de catre participanti prin "Formularul de inscriere", in scopul derularii activitatii de reclama, marketing, publicitate, oferte proprii si a emiterii Cardului Bonus. Pe viitor, aceste date vor permite tinerea detinatorilor la curent cu discounturile si promotiile oferite. Conform Legii nr. 677/2001 posesorul beneficiaza de dreptul la acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Posesorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa si semnata in orice Agentie TRANSMIXT. De asemenea, ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.
1.6.2. Completarea si semnarea formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la dreptul organizatorului de a stoca, folosi si preluca in scopuri de marketing, reclama si publicitate proprie datele furnizate pe durata derularii programului.

1.7.Conditii generale:
1.7.1.Prin semnarea "Formularului de inscriere" participantul incheie un contract cu organizatorul, iar ambele parti considera conditiile si prevederile enumerate in prezentul Regulament ca fiind obligatorii pentru ele.
1.7.2.Cardul Bonus nu este un instrument de plata. Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de promotiile si discounturile oferite de catre S.C.TRANSMIXT S.A.
   
      
S.C. Transmixt S.A. - Transport intern de persoane
Piese auto
      SC TRANSMIXT SA vinde piese noi si din dezmembrari pentru autobuze marca Neoplan, Ikarus, Menarini... [mai mult]
INCHIRIERE AUTOBUZE SI MICROBUZE
      Efectuam transport pentru diverse ocazii: exursii, evenimente (nunti, botezuri, inmormantari etc.) si pentru orice alte situatii inclusive transport angajati. Pentru... [mai mult]
TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE
      ATLASSIB
TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DE PLICURI SI COLETE
      POSTA ATLASSIB
ASIGURARI
      CARPATICA ASIG
SERVICII BANCARE
      B.C. CARPATICA